Mafiánská strategie Omerta – City of Gangsters

Pokud vás stejně jako mě mrzí, že her odehrávajících se v mafiánském prostředí, je jako šafránu, pak zbystřete (za tip thx Mathers). Německé studio Kalypso Media totiž nedávno odhalilo novou mafiánskou strategii Omerta – City of Gangsters. Hra se odehrává v Atlantic City v době prohibice a vy se, jakožto obyčejný kriminálníček, jenž do města právě přicestoval lodí, budete muset dostat takříkajíc z nuly až na samotný vrchol hierarchie. Omerta – City of Gangsters bude především mixem strategie a tahových soubojů, těšit se tak můžete na řízení podniků, či všemožných akcí (vraždy, přepadení, vloupačky apod.), které vám zajistí zvýšení vašeho vlivu a moci.

Omerta - City of Gangsters Omerta - City of Gangsters Omerta - City of Gangsters Omerta - City of Gangsters

Vývojáři navíc slibují více jak 15 hodin trvající singleplayerovou kampaň, historicky přesné ztvárnění Atlantic City, kooperativní multiplayer a mnoho dalšího. Zní to poměrně slibně, co říkáte? Pokud vás výše uvedené informace zaujaly, těšit se můžete na září tohoto roku, kdy hra vychází na PC.

Nezapomeňte se také podívat na první trailer, ze kterého i díky pěkné dobové hudbě atmosféra 20 let minulého století přímo dýchá.

Zdroj: Games.cz