Přichází balíček všech rozšíření k Mafii II

Cenega, exkluzivní distributor produktů společnosti 2K v Polsku, České republice, na Slovensku a v Maďarsku, s radostí oznamuje, že se na začátku prosince v obchodech objeví nový balíček všech tří oficiálních DLC rozšíření k Mafii II, a to jak ve verzích pro herní systém Xbox 360, tak pro PC. Bude se skládat ze všech oficiálních DLC doplňků: Betrayal of Jimmy, Jimmy’s Vendetta, Joe’s Adventures a rovněž z balíčků Vegas, Renegade, Greaser a War Hero. Aby mohli hráči tento nový balíček využít, budou muset vlastnit Mafii II. Všechna rozšíření budou rovněž kompletně v CZ verzi.

Mafia 2 - DLC pack

Oficiální obal PC verze Mafia II DLC Packu

Pro přečtení celé tiskové zprávy pokračujte dále v novince.

V The Betrayal of Jimmy převezmete roli Jimmyho, jenž je tím druhem chlápka, před kterým raději přejdete na druhou stranu ulice, abyste se mu vyhnuli. Čeká vás zběsilé řádění založené na bodech, jež bude zahrnovat střelbu, ježdění a loupení v otevřeném prostředí Empire Bay. Všechno se bude točit kolem krásných aut, vyhazování věcí do povětří, dosahování vrcholných rychlostí i skutečného využívání všech možností rozsáhlého města, a to ve více jak 25 nových misích.

Jimmy se vrací v rozšíření Jimmy’s Vendetta. Poté, co strávil posledních 15 let za mřížemi, je nyní připraven se pomstít. 30 nových misí, které mohou hráči plnit v libovolném pořadí, v sobě spojuje ještě zběsilejší akci s rychlejšími a vyladěnějšími auty.

V doplňku Joe’s Adventures dostane hráč konečně šanci hrát za Joea Barbara, celoživotního přítele Vita Scalletty. Vychutnejte si město Empire Bay z Joeovy unikátní perspektivy, odkryjte pravdu o Vitově uvěznění a zjistěte, co všechno Joe Barbaro zažil, zatímco byl Vito za mřížemi.

Kromě plnění řady nových misí budou mít hráči možnost v tomto rozšíření navštívit některá dosud nepoznaná místa, jako např. železniční stanici, doky a jezerní oblast. Hra je rovněž obohacena o nové oděvy a sběratelské předměty.

Všechen tento obsah má sám o sobě výjimečnou hodnotu, na zákazníky ovšem čekají také čtyři tématické balíčky, které jim umožní rozšířit Mafii II o nové oděvy a automobily.

Balíček Vegas – Vito předvede svůj styl ála Vegas ve dvou zbrusu nových vozech a oblecích.

Balíček Renegade – dva nové oděvy, které se skvěle hodí k Vitově rebelské osobnosti, a dvě nová auta, kupé a stylové žihadlo z 50. let.

Balíček Greaser – dvě nová sportovní auta a dvě soupravy oděvů pro Vita.

Balíček War Hero – ve dvou nových uniformách bude Vito vypadat jako skutečný hrdina. Doplňují je dvě vojenská vozidla.

Balíček herních rozšíření k Mafii II bude pro PC (699,- Kč MOC) a Xbox 360 (799,- Kč MOC) vydán 3. prosince (předběžné datum), a to exkluzivně v Polsku, České republice a Rusku!

Zdroj: Cenega Czech (TZ)