10 nových screenshotů z GamesComu + rozbor

Kolegové z webu mafiaii.net přinesli 10 nových screenshotů z letošního GamesComu. Později je, možná kvůli velkému zatížení serveru stáhli. Než tak učinil, tak se nám je ovšem podařilo získat. Pojďme se tedy nyní podívat na aspekty každého z nich. Prozradí nám toho o hodně víc, než se může na první pohled zdát.

Obrázek č. 1:

První z deseti obrázků nás zavede do garáže, která pravděpodobně patří hlavní postavě, Vitovi Scalettovi. V tabulce, nacházející se ve spodní části obrazovky si můžete všimnout technických údajů o vozidle, mezi kterými nechybí maximální výkon či rychlost. Pravý sloupec naopak pojednává o aktuálním maximálním výkonu a maximální dosažené rychlosti. Dá se předpokládat, že se údaje busou měnit společně se stavem vozidla. Pozorným očím by neměl umiknout ani nápis „Wanted“, který označuje, že po téhle stylové káře jde policie. Nakonec, auto nese značku Lassiter, se kterou jsme se mohli setkat i v první Mafii, je to ono vozítko z historicky prvního wallpaperu.

Obrázek č. 2:

Díky druhému obrázku míříme do místnosti, která bude sloužit pro převlékání. Vito si zvolil jiný oblek, pravděpodobně kvůli policii, která by ho kvůli jeho předešlému oděvu snadno vypátrala.

Obrázek č. 3:

Třetí fešák ze série patří mezi opravdové lahůdky. Chtěli jste opět vidět, co dokáže desktruční model? Máte možnost. Odlétávající úlomky z auta, louže na zemi, do kterých s krásným detailem dopadají další a další dešťové kapky… Smysl pro detail je cítit na každém pixelu.

Obrázek č. 4:

Další z lahůdek – výbuch a následné účinky tlakové vlny jako na dlani. Vito odhozený na zemi, řítíce se konstrukce. Myslím, že tady už by se náš hrdina dlouho zdržovat neměl…

Obrázek č. 5:

Nepohodlné stráže musí být odstraněny. Všimněte si krásných detailů oblečený a uniformy důstojníka (možná spíše příslušníka ostrahy objektu), propracované jsou i objekty, nacházející se v pozadí tohoto všeho.

Obrázek č. 6:

U překupníka zbraní se pořádně vybavíte před každou akcí, přece tam nepůjdete jen tak, nalehko :)

Obrázek č. 7:

Vyzbrojeni? Tak v tom případě Vás partička hejsků, kteří Vám před obličejem mávají nožem, nemůže rozházet. U detailů oděvů už jsem se zastavil, tady si povšimněte krásně propracovaného asfaltu na ulici.

Obrázek č. 8:

Pohled na město za soumraku. Nádhera, co říkáte? V pozadí se ční hospůdka, okolů různé další obchody. Celé to působí tak reálně…

Obrázek č. 9:

Setmělo se ještě více a začalo pršet. K tomu jste asi pořádně vyprovokovali policii, pravděpodobně tím, jak jste zahnali dvojici, co Vás obtěžovala (viz. předchozí aktualizace). Jako z nějakého akčního filmu. Dokážete uprchnout?

Obrázek č. 10:

A jsme u konce. Policie jsme se zbavili a dorazili do nějakého doku. Společnost nám dělá stylová parní lokomotiva. Vyvedená do detailu, jak jinak :).

Tak, to bychom měli. Ke konci se chýlí teprve poslední den výstavy a my už dnes měli práce až nad hlavu. Vychutnávejte krásu screenů, protože je opravdu na co koukat. A jak Vám, tak nám do redakce přeji příjemnou dobrou noc s Mafií 2!

Zdroj: MafiaII.net, Oficiální web