Tiscali Games přichází s objasněním sobotní kauzy

Každý, kdo pravidelně sleduje Mafia 2 scénu, ví, že pokud se na obzoru objeví nějaká ta nejasnost, či fáma, herní server Tiscali Games (dále jen TG) vezme tuto záležitost pevně do svých rukou a snaží se jí pro vás všemi dostupnými prostředky objasnit. Nutno dodat, že se mu to zatím daří se stoprocentní úspěšností a jinak tomu není ani dnes. Server TG začal, po uveřejnění naší pár dní staré aktuality reagující na poplašnou zprávu (již druhou v pořadí) publikovanou na osobním Twitteru Jana Modráka – šéfredaktor magazínu SCORE, pátrat, jak se věci doopravdy mají. K vyřešení celé situace stačil jeden krátký telefonát 2K Czech, který se na první pohled shoduje se sobotními informacemi od našeho interního zdroje (my jsme je zjištovali pomocí e-mailu, jinak se s velkou pravděpodobností jedná o stejný zdroj). TG šlo však ještě více do hloubky než my a proto stojí celá novinka určitě za přečtení. Abychom předešli nějakému  budoucímu šíření poplašných zpráv, celou věc si ještě jednou pěkně shrnem:

Propuštění třiceti lidí není pravda, skutečné číslo bylo o více než polovinu nižší. Tato událost byla navíc dlouho plánovaná a nemá žádný negativní vliv na Mafii 2.

Přístě by bylo možná lepší, před publikováním dalších nafouknutých fám a rozpoutáváním nesmyslných kauz, důkladně si veškeré informace ověřit a né jen slepě naslouchat nějakému pochybnému zdroji, který se očividně stále nedokáže smířit s vyhazovem.

Zdroj: Tiscali Games, vlastní