Oficiální web v novém kabátě (UPDATE)

Pokud jste dnes zavítali na oficiální web, asi jste nepředpokládali, že by Vás tam mohlo čekat něco nového. Ovšem, opak byl pravdou. Vzhled oficiálních stránek naší modly totiž prošel ne zrovna zanedbatelnou změnou designu, která je podle nás určitě k dobru věci a osvěžuje celkový dojem ze stránek, jako celku. To, že se ruka grafika opět jednou dotkla díla, poznáte již při vyplňování datumu narození, které je nutno zadat při vstupu na stránky – zhora na Vás koukají Joe s Vitem, společně se všudypřítomným kamarádem Tommy Gunem. Ptáte se, co na na Vás číhá po vstupu na stránky? Pak čtěte dál.

Update (02.06.09, 13:30): Na stránce Mafia Daily.net se objevil nový hudební motiv z oficiálních stránek. Můžete stahovat z našeho webu zde.

Pokud jste tedy úspěšně prošli kontrolou plnoletosti, vítejte v novém ráji všech mafiánů! Nová domovská stránka se zdá být dosti jednoduchá (podstatně větší část zápatí byla věnována logům) – můžete si vybrat, zda vstoupit do hlavní sekce s downloady či informacemi o hře nebo zda raději navštívit komunitní část. Tak, pojďme přece pěkně postupně!

Jestliže poprvé vstupujete na „Official flash site“, čeká Vás poměrně douhé načítání, doplněné o velice kvalitní hudební podres (hotový ráj pro naše uši). Po načtení stránky se defaultně spustí… Správně, video! V posuvníku pod obrazem můžeme vidět, že je to první z sady čtyř „kousků“, které se na zmiňovaném místě pravděpodobně budou objevovat pravidelně. Ono první video je nazváno „The Art of Persuasion“, v překladu „Umění přesvědčování“. Ve videu samotném vidíme naše dva hlavní hrdiny – Vita a Joea, kteří si pravděpodovně zatím pouze klestí cestu do mafie. Jejím úkolem v průřezu, který vidíme, je, „vyjednávat“ s partičkou nepohodlných chlápů. Myslím, že pro zatím nepotřebuje žádný další komentář, vychutnávejte obrazové kvality!

Obrázek, který se objevil u příležitosti nahození nového designu ofic. webu

Pokud máte už nový audiovizuální materiál několikrát přehraný, můžete se směle pustit do ostatních částí weby, které jsou s pečlivostí připraveny – galerie screenshotů je také přepracována, při prohlížení jednotlivých snímků, nám zážitek zpříjemňuje rozšířené hudební téma, jež jsme znali z podoby původních oficiálních stránek.

Přesuňme se konečně do komunitní části webu, která je nově rozdělena na několik částí. V sekci Features jsou seřazeny novinky přibližně tak, jak jsme byli zvyklí do teď. Oddíl Podcasts je myslím všem jasný – přehledně seřazuje všechny dosud vydané zvukové materiály. Nyní příchází ta zajímavější část – záložka Fan Sites odkazuje na seznam všech výraznějších světových fanwebů hry. Naše stránka samozřejmě nechybí a my za její zařazení chlapcům z 2K děkujeme :). V downloadech můžete dále sehnat všechny dosud vydané wallpapery. Poslední, zatím neodtajněnou věcí na oficiálních stránkách zůstávají Goodies. Mělo by se jednat o nějaké speciální věcičky, které jinde nenajdeme. Co nás opravdu čeká, je však otázkou.

To bychom tedy měli dnešní aktualitku o vývoji na oficiálním webu, který je nyní určitě mnohem blíž atmosféře, které se hra snaží dosáhnout. Změnu rozhodně hodnotíme jako pozitivní.

Zdroj: Oficiální web, Mafia-Daily.net