Dva nové screenshoty, nová pomoc na ofic. fóru, video-interview…

Na oficiálním webu Mafie 2 dnes byly doplněny screenshoty z posledních dnů, které už jistě všichni dobře znáte. Mnohem zajímavější však je, že přibyly i dva obrázky úplně nové! Na prvním vidíme Vita, Joa a mladíka Martyho jedoucí v červeném autě po ulici, jako vystřižené ze San Franciska. Na druhém potom ty samé aktéry, kteří si to uhání do hotelu v překrásně žijícím městě (všimněte si nerálně velké hlavy řidiče v zeleném vozu, že by joke?).

Bystrému oku neuniklo, že Martin Zavřel – development manager z 2K Czech a Denby Grace – producent z 2K Games budou již brzy pomáhat Elizabeth s oficiálním fórem, což je podle mě velmi pozitivní zpráva.

Za zmínku také stojí video-interview právě s producentem Denby Gracem, které se  již včera objevilo na stánce GameTrailers.com. Nedozvíte se sice nic moc nového, pokud se však považujete za správného fandu Mafia 2 a ovládáte dobře anglický jazyk, vaší pozornosti by ujít nemělo. Pouštějte zde. Elizabeth také doplnila seznam zahraničních preview, ty pro vás stále sledujeme.

Update (14:00): Pokud si chcete přečít velmi dobře sepsanou Mafia 2 kritiku v deseti bodech od Lichtenberga, který mimo jiné přispívá do magazínu SCORE, můžete tak učinit zde.

Zdroj: Oficiální web a fórum, GameTrailers