Cenega neví, jak to je s Jimmyho Vendettou

Těm z vás, kteří si na některou z herních konzolí třetí generace koupili DLC Jimmyho Vendetta, pravděpodobně vstávají vlasy na hlavě znechucením. Onen stahovatelný přídavek totiž nejde v České republice, v kombinaci s českou jazykovou mutací Mafie 2, spustit. Problém zdá se zatím nemá uspokojivé řešení. Jiří Kolařík se proto obrátil na technickou podporu českého distributora, Cenegu Czech, se žádostí o oficiální vyjádření. Čtěte dále.Otázka:

Dobrý den,

Rád bych se informoval ohledně nedávno vydaného DLC Jimmy’s Vendetta – mám zakoupenou originální kopii Mafie II pro Xbox 360. Jakmile byl k dispozici na marketplace (Xbox LIVE) DLC stáhl jsem si jej a zaplatil za něj požadovaných 800 MSP (cca 300 Kč). Bohužel mé zklamání trvá dodnes, kdy dodnes mi *toto DLC prostě vůbec nefunguje*.

Rád bych se tedy informoval, kde je problém. Obracím se na Vás, jelikož máte českou distribuci M2 v ČR na starost. Pokud je problém na mé straně, pak prosím o návod nebo odkaz, jak situaci napravit.

Pokud DLC nefunguje protože prostě v ČR fungovat nemá, pak bych rád znal nějaké oficiální stanovisko, proč tomu tak je. A pak samozřejmě někdo udělal někde chybu, protože já utratil své peníze za něco, co nejde použít. A pravděpodobně nebudu sám.

Dodatek: má konzole Xbox 360 není nijak „cracknutá“ ani upravená a jsou na ní jen legální hry. Účet mám vedený v UK.

Děkuji za Vaši odpověď a pomoc s řešením této situace.

S pozdravem

Jiří Kolařík

Odpověď:

Dobry den,

o problemu s DLC na X360 (i na PS3) vime, respektive zacinaji se prave ted objevovat. Nase Mafia 2 je lokalizovana verze a od Anglicke se pochopitelne lisi. Kontaktovali jsme naseho dodavatele hry, ale zatim nemame ani od nej zadnou odpoved. Jimiho vendeta vyjde u nas tusim v listopadu lokalizovana a ta bude pochopitelne fungovat. XBOX live neni v CR oficialne zatim podporovan, tak snim nemame zatim zadne zkusenosti.

Kazdopadne zjistujeme jak problem vyresit, ale zatim skutecne nevime.  Vas pozadavek zaradim mezi nevyrizene a az budeme mit nove informace, urcite se ozvu.

CENEGA technicka podpora (MD)

Zdroj: vlastní