Kousek Mafie remasterováno k 15. výročí!

Když jsem před třemi týdny psal novinku o 15. narozeninách Mafia, osobně mě mrzelo, že pro vás kromě několika vět nemám nic, čím bych tuto událost patřičně  „okořenil“. Dnes mi však dorazil email, který, pevně věřím, tento nedostatek alespoň z části napraví. Pro lepší pochopení budu raději citovat zmíněný email:

Harry na straně modelů a JB (protože je na přezdívky chudý) na straně textur, dali dohromady přes sto nových high poly modelů. Jelikož většina byla staršího data, jistým způsobem jsme si tím splatili vlastní dluh. Krom našeho balíku je k dispozici také hrubší ale širší sběr textur a modelů auta stromů od jiných autorů (z nichž díky nutnosti skončit spousta nikdy nespatřilo světlo světa). Hlavní částí je však samozřejmě naše práce – jsme to nakonec my, kteří se názvem projektu snaží distancovat od různých nepříliš vyladěných či finálních projektů podobného typu, kterých se objevilo poměrně velké množství. Krom samotného hraní může kdokoli módu zajistit budoucnost – díky vytvořenému seznamu modelů přispět svou jakkoli rozsáhlou prací dle vlastního výběru. Více je možno přečíst v postu na Mafiascene.com. Přestože sami v módu pokračovat nebudeme, o přípravu nových modelů pro hru a správu seznamu se postaráme.

Je předem jasné, že jedinou útěchou pro dokončení řádného remasterování hry je nový engine. Realizace byť pouze základních funkcí portu hry je ovšem samozřejmě v podmínkách omezených zdrojů nemožná. Pokud by však jednou port vzniknout měl, naše – případně vaše práce, v něm nalezne uplatnění. A také věříme, že to méně, které prezentujeme, vám udělá větší radost, jelikož už tak skvělou Mafii respektuje.“

>> Stáhnout Mafia remaster <<

Několik obrázků z remasteru Mafia:

Thompson - Mafia remaster Kos - Mafia remaster

Molotov - Mafia remaster Sudy - Mafia remaster

Kompletní galerie

Zdroj: Mafiascene.com, vlastní