Nové informace o Mafii III pravděpodobně již 19. dubna

Začátkem tohoto týdne byly zveřejněny na oficiálním Mafia 3 Twitter účtu dvě pohlednice, které toho na první pohled moc neříkají, ovšem na ten druhý, toho zase tak málo není. První pohlednice zachycuje banku a depozitář v Louisianě z ptačí perspektivy, můžeme se také dozvědět pravděpodobný název města ve třetím díle – New Bordeaux (nezní to zrovna moc originálně, co říkáte?).

Mafia 3 - pohlednice 01 Mafia 3 - pohlednice 02

V druhé pohlednici je ukryta zpráva za pomoci Caesarovy šifry, kterou fanoušci na Redditu rychle rozluštili a my se tak můžeme dozvědět, že Vito píše jistému „L“ (Leo Galante?) na adresu Empire Bay. Zajímavější je ovšem datum, které je v dopisu uvedeno, a to 19. dubna (příští úterý). Zdá se, že v tento den, bychom se měli konečně dozvědět něco nového o Mafii III.

Celý dopis zde:

Dear L

17 fucking years. After all this time, you would have thought that Uncle Sal is tired of taking the head, my ass, as if that would change. I can handle it, but I can not stand this place is a fucking sauna. You need me to manage our favorite uncle once I have spoken to him next week, well, we will meet on April 19 at 8 am ET.

Vito

Zdroj: Segmentnext.com, Reddit