Mafia III v listopadovém čísle Game Informeru

Od Gamescomu uplynulo už několik dlouhých měsíců a proto Take 2 usoudilo, že je nejvyšší čas fanouškům připomenout, že se kutí na Mafii III. A stane se tak opravdu ve velkém stylu, v největším herním magazínu – Game Informer. Ten vychází již za pár dní a pochopitelně ho zdobí krásná a originální Mafia 3 obálka (jak je ostatně u Game Informeru zvykem).

Na dvanácti stranách se prý můžeme těšit na nové informace o hlavním protagonistovi, jeho pobočnících a také o dvou dosud neodhalených charakterech, kteří budou pomáhat Lincolnovi na cestě pomsty proti šéfovi mafie Sal Marcanovi. Dále se prý dozvíme více informací o studiu Hangar 13 a jeho přístupu při budování otevřeného světa, proč se studio rozhodlo zasadit hru do fiktivní verze New Orleans v pozdních 60. letech a v neposlední řadě také o technologických pokrocích, které se promítnou do řízení či soubojů.

Mafia 3 - Game Informer

Game Informer má v plánu věnovat se třetí Mafii celý tento měsíc, veškeré novinky můžete sledovat na speciální stránce zde, kde se má objevit další update již zítra. My Vás samozřejmě budeme o veškerém dění informovat.

Zdroj: Game Informer