Unikly první detaily o Mafia 3? (Update)

Dnešní den si dobře zapamatujte, protože možná unikly první významnější detaily o Mafii 3, anebo jsou veškeré informace o postavách uvedené níže pouze kachna.

Jak informuje prakticky neznámý zahraniční server Gamersbliss, nedávno se na populární casting síti Actors Access objevila poptávka po třech hercích pro dosud neoznámený projekt od společnosti Take Two. Vybraní herci budou následně použiti pro dabing, motion capture a skenování obličeje.

Actors Access

Pochopitelně se nemusí jednat o charaktery třetího dílu Mafie, na druhou stranu, jak se dočtete níže, všechny indície tomu napovídají.

První postavou má být Franklin – napůl afroameričan a napůl běloch, který se narodil v Louisianě a vyrůstal jako sirotek v rasově vyloučeném jihu. Po návratu z války zpět do Lousiany se ukázalo, že je chytrým a silným jedincem, který dokáže vždy dokončit úkol. Ke své „rodině“ je navíc velmi loajální.

Druhým charakterem je Tony. Štíhlý, zhruba třicetiletý a vždy perfektně upravený Ital, který se též narodil v Lousianě. Tento génius přes počty a čísla není typickým představitelem gangstera, je příliš organizovaný a zaujatý penězi. Tony je tichý, odtažitý a má italský přízvuk.

Poslední postavou je pak Mickey. Průměrně vypadající italský podvodníček ve věku asi dvaceti let, který mluví rychleji, než přemýšlí. Rád se sebe dělá většího gangstera, než ve skutečnosti je a maskuje tak svou pravou tvář vystrašeného mladíka.

Jak to tedy dle výše uvedených informací vypadá, stále neoznámený titul (možmá Mafia 3) se bude odehrávat v jižním státu Luisiana. Líbílo by se Vám podívat se např. do jazzem proslulého New Oreleans?

Zdroj: Gamersbliss.com, Twitter