Stahujte novou verzi Mafia 2 multiplayeru (Update 2)

Jak jste si jistě stačili všimnout, vydání dlouho očekávané verze Mafia 2 multiplayeru s označením 0.1b se nakonec problémy nevyhnuly, a tak se předpokládané páteční vydání muselo chtě nechtě zrušit. Nakonec se ale autorům podařilo během víkendu chyby opravit a aktualizace se včera v nočních hodinách objevila ke stažení. Nezapomeňte ovšem, že se stále jedná o betu, které obsahuje mnoho bugů, ohlásit je ostatně můžete na stránce k tomu určené zde.

Instalace Mafia 2 multiplayeru:

  • nejprve si stáhněte tyto soubory, které vložte do složky se hrou (standardně C:\Program Files (x86)\Steam\Steamapps\common\mafia ii\pc)
  • poté si již stáhněte verzi 0.1b a nainstalujte ji

POZOR: Momentálně (čas psaní novinky – 12:42) se nelze připojit k žádnému serveru. Vyskytl se neočekávaný problém s připojením, který se autoři snaží co nejrychleji opravit. O dalším vývoji vás budeme informovat.

Update (24.01.2013): Momentálně jsou již servery online (s občasnými výpadky). Je však nutno připomenout, že jde o betaverzi, tudíž se připravte na časté padání hry, částečnou nefunkčnost některých slibovaných věcí apod. Pokud Vám toto zjištění vadí, máte dle slov autorů současnou verzi multiplayeru raději odinstalovat a počkat si na až finální verzi. V opačném případě se s Vámi rád ve hře setkám ;).

Update 2 (26.01.2013): Stahujte první patch pro Mafia 2 multiplayer. Tento patch není pochopitelně poslední, v následujících dnech můžeme očekávat další záplaty. První patch opravuje:

  • padání hráče do prázdna a následné úmrtí po spawnutí
  • kolísání FPS
  • několik věcí na vozidlech
  • stabilitu hry

Zdroj: M2-multiplayer.com