Jak to v současné době vypadá s Titanic Modem?

V současné době nejočekávanější modifikace pro Mafii – Titanic Mod se pravděpodobně opozdí a nevyjde letos v dubnu, jak se předpokládalo. Alespoň to vyplývá z vyčerpávající odpovědi, kterou kolega Snack ze stránky mafia-mods.tym.cz obdržel od Mr Robvilleho, který je hlavním vývojářem módu.

Tento týden jsem se poprvé po pěti měsících nečinnosti opět dostal k tomu, abych mohl na tvorbě modifikace pokračovat. Měl jsem totiž poslední dobou docela rušné období a na práci na módu mi nezbývalo moc času. Velice rád bych mód dokončil v plánovaném datu, a sice 14. dubna 2012, ale nechci nikomu dělat zbytečné naděje. Všechno je zatím ve hvězdách.

Do konce prosince 2011 jsem měl v plánu dokončit kompletní prostory v interiéru lodi. No a je únor, a já jsem teprve teď dodělal velké schodiště s kupolí. Pořád mi ještě zbývá dodělat všechny chodby, prostory pro posádku, kajuty 3., 2. a 1. třídy, prostory pro veřejnost atd. Když to tak shrnu, dokončení exteriéru by mi mohlo při současném tempu zabrat kolem 3 měsíců, interiéry 3 až 4 měsíce. A až tohle všechno s mým týmem dodělám, ani potom nebude práce na módu zdaleka u konce. S hotovým modelem lodi totiž přibudou další věci k nascriptování, a také musíme provést obsáhlý betatest. Více se dočtete tady: přejít na odkaz.

Na mých stránkách byl dlouho ukazatel „93% hotovo“, ale pořád se objevovaly nové a nové věci k dodělání nebo překopání, tak jsem tuto zmatečnou informaci nakonec smazal. Možná ukazatel v budoucnu obnovím, ale budu si muset znovu projít a sepsat aktuální stav položek v modifikaci a uvědomit si své cíle, abych mohl vyjádřit v procentech, jak daleko jsem s prací na modifikaci zatím došel.

Abych nezapomněl, již brzy přineseme exkluzivní rozhovor právě s Mr Robville a vy máte jedinečnou možnost se trochu zapojit. Pokud máte nějakou otázku ohledně Titanic Modu, na kterou byste chtěli znát odpověď, zanechte svůj tip v komentářích (klidně v anglickém jazyce). Já posléze vyberu ten nejlepší, který se následně objeví v rozhovoru ;-). Čas máte do pátku.

Zdroj: Mafia-Mods.tym.cz, vlastní