Pracují v 2K Czech na Mafii III? (Update)

Po delší době se objevila další spekulace ohledně Mafie III. S informací tentokrát přišel zahraniční server GameInformer, respektive Connected Consoles, který si všiml zajímavé pracovní nabídky na stránkách Gamasutra. Studio 2K Czech zde hledá Senior Game Designera, jehož pracovní náplní bude především vytváření návrhů herních systémů a mechanik pro otevřené městské prostředí. Z požadavků je pak zajímavá především položka, ve které je uvedeno, že případný zájemce za sebou musí mít alespoň jeden AAA konzolový akční titul s hodnocením vyšším než 80% (Metacritics). Co myslíte, skutečně se jedná o třetí díl Mafie nebo o zcela novou značku?

Ještě doplním, že na serveru prace.cz se před několika dny (přesněji 24.01) objevila nová nabídka a to konkrétně „Senior Programmer – computer games“.

Update (20:55): Bohužel se ukázalo (důkaz například i v novince z 25. ledna loňského roku), že inzerát ze stránky Gamasutra.com, o kterém jsem Vás před několika málo hodinami informovali, je již rok starý a tudíž pochopitelně neaktuální. Omlouváme se všem návštěvníkům za planý poplach, nechali jsme se hloupě nachytat, tak jako většina českých i zahraničních herních serverů.

Zdroj: Uvedeno v novince