Vánoční soutěž!

Není to tak dávno, co se v komentářích objevily zajímavé příspěvky, které nás nabádaly k uskutečnění nějaké vánoční soutěže. A jelikož se nám tento nápad zamlouval, jednu takovou menší soutěž jsme pro Vás společně s Cenegou Czech přichystali.

Úkol je následující: vytvořit co nejoriginálnější obrázek na téma Mafia / Mafia II + Vánoce a to buď za pomoci jakéhokoliv grafického editoru (Photoshop, malování apod.), nebo oscannovat ručně namalovaný výtvor. Obrázek, který nás osloví nejvíce, poté vyvěsíme společně s jménem autora na hlavní stránku webu po dobu trvání svátků, výherce navíc získá PC verzi pecky Batman: Arkham City, kterou nám do soutěže věnovala Cenega Czech (děkujeme).

Ještě jednou připomínám, hodnotíme především originalitu (!), grafické zpracování hraje až druhé housle. Vaše výtvory (každý smí poslat pouze jeden) společně s adresou, na kterou má být výhra doručena, zasílejte do 18. prosince (včetně) na náš redakční e-mail soutezwebmafia@seznam.cz, do předmětu prosím uveďte „Vánoční soutěž“.

Soutěž končí 18. prosince přesně v 24:00 a vyhlášení vítěze proběhne následující den v odpoledních / večerních hodinách.