Malá modifikace, povídka, Mafia 2 pro Mac OS

Vymýšlet aktuality na stránce o titulu, jenž je prakticky rok mrtvý, je den ode dne těžší, naštěstí tu ale máme první díl a další témata, o kterých se dá psát. Právě pro první díl připravil Henry malou modifikaci, která vám změní textury Salieriho rodiny na policisty, víc toho mód bohužel neumí… Sobotní odpoledne si také můžete zpříjemnit přečtením zdařilé povídky „Rodina“ od Honzy, stahujte zde.

Pro všechny majitele počítačů od Applu tu mám příjemnou zprávu. Již prvního prosince by konečně měla být Mafia II uvolněná také pro Mac OS a to díky specializované softwarové firmě Feral Interactive, která se portováním her na zmíněný operační systém dlouhodobě zabývá (jmenovat můžeme např. BioShock, Batman: Arkham Asylum, Dirt 2 nebo Borderlands).

Pravděpodobně všichni z Vás zaznamenali, že minulý týden, přesněji 11. listopadu vyšla PC verze akční detektivky L.A. Noire a anketa zde na webu se tak stala neaktuální. Pokud tedy máte nějaký nápad na anketu novou, napište ho prosím do komentářů, případně do minichatu. Děkuji.

Zdroj: Mafia-daily.net, vlastní