Dvě zajímavé modifikace pro Mafii v přípravě

V dnešní aktualizaci si představíme dvě zajímavé modifikace pro první díl Mafie, které jsou zatím v přípravě a jejich vývoj ještě nějaký ten pátek potrvá, ale již nyní by vaší pozornosti neměly uniknout.

Někteří z vás si možná vzpomínají na modifikaci Jindra Mod Pack, jenž vám do hry přidala tři nové mise navazující na „Smrt umění” v Paulieho bytě. Jindra nyní pracuje na druhé verzi svého módu. Ta bude obsahovat tři předchozí mise opravené plus jednu zcela novou, která vyústí v konec. To ale není všechno, těšit se můžete i na klasickou kampaň okořeněnou o různé blbosti, tak aby úkoly nešly dokončit obvyklým způsobem a hráč tím pádem bude muset najít jiný způsob. Nezní to vůbec špatně, co říkáte?

Jindra Mod Pack 1.2 Jindra Mod Pack 1.2 Jindra Mod Pack 1.2

Druhou modifikaci pojmenovanou Mano Nera má na starosti Martin79. Do hry bude přidáno zcela nové město, nový hlavní hrdina a také příběh. Autor na módu pracuje již čtyři měsíce a podle svých slov má již velkou část hotovou. Nám nezbývá než doufat, že příběh nebude jen snůška nelogických blbostí, jak to ve většině případů u takovýchto projektů bývá. Více informací se můžete dočíst na stránce zde.

Mano Nera Mano Nera Mano Nera