Buďte součástí Mafia filmu

Mafia: The Movie: Nastal čas, abychom zase s natáčením pohnuli trochu více, než bylo špatným zvykem v uplynulých měsících. A když už pořádně, tak opravdu pořádně. Během tohoto a následujícího týdne budou ještě probíhat neviditelné organizační práce, abychom mohli první dva týdny v říjnu téměř bez přestávky točit. V plánu je zazelenit alespoň 3/4 tabulky progresu. Na to, aby se nám to povedlo, však potřebujeme Vaši pomoc. Proto na tomto místě vyhlašujeme 

nábor účinkujících do komparzu a epizodních rolí

Máte-li zájem se zúčastnit natáčení, ozvěte se. Libovolným způsobem – do diskuze, na mobil, na mail… Nezáleží, zda jste staří či mladí, tencí ti tlustí. Uvítáme opravdu každého. Jedinou podmínkou je, abyste opravdu chtěli pomoci, abyste byli ochotni dojet na místo natáčení a tam si s námi chvilku hrát.

Co za to? Honorář vám dát nemůžeme, to asi tušíte. Ale věříme, že by vás mohlo bavit hrát si na mafiány, potěžkat si zbraně, sednout si za volant historických vozů, a moci kamarádům vyprávět, že „v tom taky hrajete“. A nebo ještě lépe – vzít je s sebou a zúčastnit se všichni.

Přátelé, fanoušci. Nebudu vám mazat med kolem úst. Je to skutečně naše prosba k vám. Potřebujeme Vás, potřebujeme lidi před kamerou a bez vás to natočit nezvládneme. Pokud chcete Mafii podpořit – dejte o sobě vědět a ten jeden den nám věnujte.

Dodatečné informace:

Aktuálně potřebujeme obsadit tyto scény:

  • pondělí 10. října v Čáslavi (dopoledne) – kluci 16-30 let. Bude se jednat o mechaniky u závodů formulí, role je bez dialogů. Kostým – montérky, košile.
  • úterý 11. října v Kutné Hoře (večer – cca 18:00 – 00:00) – muži, ženy, páry 20 let a více. Společenská smetánka vychází z divadla po večerním představení, před divadlem se strhne přestřelka, takže je potřeba umět zahrát strach a chaos. Kostým – pánové obleky, kabáty, špacírky, klobouky, dámy kožichy, večerní šaty, kloboučky.

V obou případech platí, že zabezpečíme převoz autem z místního nádraží nebo autobusáku. Pokud byste jeli z Prahy, tak se pravděpodobně podaří poskládat do aut (máte-li vlastní auto a jste-li ochotni někoho svézt, napište).

V obou případech prosím pošlete email na konopaslik@seznam.cz, ideálně rovnou s fotkou a napište roli/den, o který byste měli zájem (případně pokud by vás přijelo víc, tak i to napište). Detailně se pak domluvíme na mailu.

Určitě budeme točit i jindy a jinde, zatím to však není aktuální a potřebujeme obsadit právě tyto scény. Závěrem děkuju všem, kdo se ozvali nebo ozvou a redakci za zveřejnění naší prosby.

Martin

Zdroj: Mafia.4fan.cz