Mafia II Director’s Cut edice (Update 2)

Zahraniční internetový obchod Amazon začal nabízet dosud neoznámenou Mafia II Director’s Cut edici, která obsahuje hru Mafia 2 plus všechny velké i malé DLC. Obrázek pod novinkou naznačuje, že zmíněná edice bude k dispozici pro všechny tři platformy. Kdy se ovšem začne prodávat není jisté, cena by se však měla pohybovat v přepočtu kolem 500 Kč (v USA). Jelikož je obsah shodný s Mafia II Special Extended Edition, která u nás vyšla konce minulého roku (pro Xbox 360 před pár týdny), přepokládáme, že Director’s Cut Mafia II edice bude určena pouze pro západní trh.

Mafia II Director's Cut edice

Obal Mafia II Director’s Cut edice

Update (19:28): Jak informuje tuzemský Eurogamer, z nabídky Amazonu již Mafia II Director’s Cut edice zmizela. Na oficiální odhalení si tedy budeme muset ještě chvíli počkat.

Update 2 (26.03, 16:55): Kolegové z německé stránky MafiaII.net dnes přišli se zajímavou informací, která prý pochází od velmi důvěryhodného zdroje. Mafia II Director’s Cut edice podle všeho opravdu vyjde (nejedná se tedy o žádný FAKE), zatím byla ovšem potvrzena pouze PS3 verze, jejíž cena se bude pohybovat kolem 75 Euro (cirka 1850 Kč).

Zdroj: Eurogamer.cz, MafiaII.net