Recenze „Joeova dobrodružství“ + další zajímavosti

Na českém herním serveru Eurogamer se před malou chvílí objevila obsáhlá recenze DLC „Joeova dobrodružství„, které si odneslo vcelku kladné ohodnocení. Pokud tedy stále nevíte, zda do nového stahovatelného obsahu vkročit, možná vám právě zmíněná recenze pomůže v rozhodnutí. Mimochodem naší recenzi přineseme snad do konce příštího týdne.

Zároveň Eurogamer.cz zveřejnil novinku, zabývající se odkladem speciální rozšířené edice Mafie II a DLC Packu (na 9. prosince). Dozvídáme se, že za několikadenní zpoždění nemůže Cenega, jak by si někdo mohl myslet, ale Take-Two, které jednoduše nestíhá.

Na závěr pro vás máme ještě návod, jak zakoupit a zprovoznit Joe’s Adventures na Xbox360, i když oficiálně není na CZ Live ke stažení. Pro přečtení návodu pokračujte dále v novince.

  1. Na webu Xbox Live přepnout na Polskou verzi a v marketplace „wyszukat“ Vendetta apod., nebo rovnou jít na http://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/Mafia-II/66acd000-77fe-1000-9115-d8025454087d
  2. Zvolit stáhnutí (zelené tlačítko)
  3. Web bude vyžadovat login, po zalogování cz profilu se přepne do češtiny
  4. Nejdříve se začne otevírat okno, kde má být napsáno, že ve vašem regionu není bla bla bla,  ale poté bude download umožněn (!)
  5. Když je DLC přidáno do download fronty, možno zapnout Xbox, přihlásit se pod uvedeným gamertagem a čekat na download
  6. Po stažení spustit Mafii II, DLC poběží a obsahuje češtinu i originál sound samozřejmě

Autorem návodu je neznámý fanoušek (nepodepsal se) naší / vaší stránky, který postup vyzkoušel a údajně vážně funguje. Stejný návod by měl jít použít na Xbox Live webu i pro Jimmyho vendetu.

Zdroj: Eurogamer.cz, vlastní