Nový patch má problémy (Update 2)

Dnes vyšel vůbec první multiplatformní patch pro Mafii 2, který opravuje několik menších chyb (např. ve 14 misi) a připravuje hru na příchod DLC „Joeova dobrodružství“. Po následném aktualizování Mafie II (PC verze) ovšem zjistíte, že při nahrání jakékoliv kapitoly či při pokračování příběhu hra spadne.

Pokud se vám patch ještě nestáhl, vypněte si na Steamu automatické aktualizace a vyčkejte, až vše půjde, tak jak má. Zatím nevíme, kdy bude problém vyřešen, jakmile se objeví nějaké nové zprávy, budeme vás pochopitelně ihned informovat.

Update (19:10): Nyní už je problém s padáním Mafie 2 vyřešen a vše funguje, tak jak má. Můžete se tedy směle vrhnout do hraní, případně do stahování patche.

Update 2 (21.10, 22:40): Komunitní manažer 2K Games, Greg, před malou chvílí na oficiálním fóru potvrdil, že problém s patchem ještě stále není vyřešen. Nyní je podle všeho patch stažen se Steamu a pilně se pracuje na jeho opravě. Pokud jste online měla by se Mafia II automaticky vrátit zpět na původní verzi a s jejím hraním by neměly být potíže.

Zdroj: Oficiální fórum