Mafia II – DLC Jimmyho zrada pro PS3 a další novinky!

Pro majitele Playstation 3 verze hry Mafia II máme dobrou zprávu. Od 20. října si mohou přes PlayStation Network stáhnout první DLC jménem Jimmyho zrada. Druhý stahovatelný obsah, Jimmyho odplata (Jimmyho vendeta, pozn. redakce), by se měl objevit koncem října. Ohledně DLC na PC a Xbox 360 stále ještě nejsou jasné některé detaily – vše je již hotové, ale datum vydání a distribuce zatím nebylo přesně stanoveno.

Na ty z vás, kdo jste si koupili originální verzi hry Mafia II na PlayStation 3, čeká však jedno příjemné překvapení. 2K Games a Cenega poskytnou zákazníkům registrační klíč, který jednorázově odemkne první rozšiřující balíček Jimmyho zrada, a to zdarma. Tento kód funguje pouze pro CZ verzi hry a nelze ho použít vícekrát, je tedy určen pouze pro první majitele hry v pořadí!

Prosím, zašlete nascanovaný doklad o koupi hry na adresu mafia@cenega.cz a my vám v nejkratším možném termínu dodáme slíbený klíč. Prosíme však o trošku trpělivosti – vzhledem k obrovskému množství žádostí může trvat až tři dny, než vám budeme schopni odpovědět!

Zdroj: Cenega Czech