První informace o Mafia 2 DLC – Joe’s Adventures (Update)

Na zahraničním serveru Eurogamer.net se objevily první informace o třetím Mafia 2 DLC – Joe’s Adventures (Joeova dobrodružství). Jak už z názvu vyplývá, tentokrát budete hrát za Joea a to v období, kdy je Vito ve vězení. Hlavní dějová zápletka se točí kolem objevení tajemství o zatčení Vita, stanete se ale také svědky několika zločineckých akcí rodiny Clemente. Podle slov 2K vás čeká napínavý příběh s intenzivním arkádovým stylem.

DLC mimo jiné zpřístupní několik nových oblastí Empire Bay a to např.: vlakové nádraží, noční klub, loděnici, břeh jezera a dalších několik budov. Nezapomnělo se ani na nové oblečení, sběratelské předměty a více klasické hudby ze čtyřicátých a padesátých let.

Těšit se můžete na neomezenou volnost ve městě a plno příběhových i vedlejších, arkádových misí, za jejichž úspěšné dokončení obdržíte body (podobně jako v Jimmyho vendetě). Vaše skóre poté budete moci porovnat s ostatními hráči v online žebříčku.

Stahovatelný přídavek vychází na všechny platformy (PC, Xbox 360 a PS3) koncem roku, pravděpodobně v listopadu. Cena zatím není známa.

Update (19:40): Kolegové z německé stránky Mafia-Daily.net sehnali prvních pět obrázků z Joeova dobrodružství, o které vás pochopitelně nemůžeme připravit.

Mafia 2 - DLC Joe’s Adventures Mafia 2 - DLC Joe’s Adventures Mafia 2 - DLC Joe’s Adventures Mafia 2 - DLC Joe’s Adventures

Mafia 2 - DLC Joe’s Adventures

Zdroj: Eurogamer.net, CVG, Mafia-Daily.net