GDS a Game Access – dvě zajímavé herní konference

Přemýšlíte, jak naložíte s volným víkendem? Máme pro vás skvělý tip. V sobotu 25. září se koná herní konference Game Developers Session, která tentokrát přesídlila z moravské metropole do hlavního města republiky. Pokud si na ni uděláte čas, budete moci zhlédnout mimo jiné přednášku s názvem Vývoj hry Mafia II„, kterou mají samozřejmě na starosti lidé z 2K Czech. Dá se očekávat, že zde prozradí hodně zajímavé informace. Pokud máte zájem se konference zúčastnit, zavítejte sem, kde se dozvíte více informací.

My bohužel budeme na letošní GDS chybět, protože máme namířeno na brněnský Game Access, který se koná 1-2.10. Tato herní konference, aspirující na jednu z největších svého druhu ve střední Evropě, nahrazuje brněnskou GDS. Ani tam nebudou chybět přednášky lidí z 2K Czech; o managementu nám přijde například porozprávět Martin Zavřel, Community Manager studia. Chcete-li se tedy dozvědět něco nového z české herní scény a přitom poznat nejen redakci Mafia.Czech-Games.net, máte jedinečnou příležitost. Rádi vás tam všechny uvidíme.

Zdroj: GDS, Game Access

Often teams form to carry out a project and then disband when the project is completed, with team members moving to new challenges with other groups.
So what