Únik důležitých informací z kódu Mafie 2

Hned po vydání hratelné demoverze Mafie 2 se mnoho programátorů po celém světě začalo zabývat kódem hry. Člověk by čekal, že kód demoverze nemůže přinést žádné důležité informace, bohužel je opak pravdou. Upozorňujeme, že následující novinka obsahuje spoilery, čtěte na vlastní zodpovědnost! Tak začněme – kolegové z Mafia-daily.net přinesli informaci ze serveru MODYWHAT.com, kterému se údajně z uniklých důležitých částí kódu mimo jiné podařilo zjistit, že se do budoucna ke hře pravděpodobně připravuje její multiplayerová verze. Dokonce přiložili i obrázek, který to vše měl dokazovat. Nám se z důvěryhodných zdrojů podařilo sehnat ten samý kód v češtině, opravdu obsahující inkriminovanou část:

Inu, tohle opravdu nevypadá moc singleplayerově, nemyslíte? Na druhou stranu, i v první Mafii se daly svého času najít zbytky módu hry pro více hráčů, které se tehdy chystala. Kdo ví, třeba se jí u dvojky dočkáme formou nějakého patche nebo DLC. Nebo také vůbec.

Dále se na oficiálním fóru objevilo téma, které dokazuje, že se programátorům za použití jednoduchého skriptu podařilo  aktivovat zbraně na blízko! Vypadá to tedy, že z nějakého důvodu byly pouze „postaveny mimo provoz“, což vyvrací tvrzení Take Two, že se vývojáři soustředili výhradně na pěstní souboje.

Zdroje: Mafia-daily.net, Oficiální fórum, vlastní