Sběratelská edice pro PC celosvětově zrušena!

Bohužel se situace má tak, že ani dnešní den nezačneme zrovna dvakrát pozitivně. Z internetového obchodu Xzone totiž přišla zpráva, o které jsme my už něco tušili delší dobu, ale i přesto jsme doufali, že se třeba na poslední chvíli něco změní. To se ovšem nestalo. Dá se sice očekávat, že i tak nebroušeným fanouškům přiděláme další vrásky na čele, informovat však musíme: Sběratelská edice Mafie 2 pro PC byla celosvětově zrušena. Na vás je tedy momentálně rozhodnutí, zda si svou objednávku změníte na standardní edici, které je stále k dispozici, nebo ji zrušíte. V pokračování novinky přikládáme e-mail od Xzone, který odstartoval dnešní, zatím ne zcela pozitivní, den.

Vazeny zakazniku,
mate u nas predobjednanou sberatelskou edici Mafia 2 pro PC a bohuzel kolem tohoto produktu nemame pro vas moc prijemne zpravy.

Jak jsme se nedavno dozvedeli, zahranicni vydavatel hry a majitel prav na Mafia 2, spolecnost Take 2, zrusila CELOSVETOVE sberatelskou edici pro PC. Nezname duvody, i když jsme se se je velmi snazili zjistit. Muzeme se jen dohadovat, ze o PC verzi teto edice nebyl ve svete asi tolik zajem a vyrabet par kusu pro cesky trh nebylo pro ne zrovna efektivni. Kazdopadne zde v poslednich dnech probihala maximalni snaha ze strany ceskeho zastoupeni /spolecnost Cenega/ o vytvoreni alespon vlastní lokalni sberatelske edice, coz nebylo zahranicnim vlastnikem dovoleno. Se stejnym uspechem jsme se potazali i u nas v Xzone, kde jsme navrhli, ze udelame vlastní edici a i pres maximalni snahu o komunikaci nam nebylo vyhoveno.

Timto vam tedy oznamujeme, ze sberatelska edice pro PC v CR (a ani nikde jinde) nevyjde a vasi predobjednavku budeme prubezne menit na standardni edici hry za cenu 1099 Kc. Jelikoz se jedna o velkou zmenu, bude potreba od vas napsat, zda to na beznou edici chcete zmenit ci zda o objednavku stále stojite. Napiste tedy prosim na xzone@xzone.cz, zda muzeme zmenit na standardni edici a my jiz zmenu v objednavkach zaridime sami.

Pekny den
Martin Schovanec
manager obchodu
http://www.xzone.cz

Zdroje: Xzone, Cenega