Mafia 2 demo je venku! (Update 3)

Mafia II demo

PC verze snad všemi fanoušky očekávaného dema Mafie 2 je konečně tady! Jen pro zopakování, čeká na vás upravená mise „Buzzsaw“ do letního obdobní 50. let, ve které máte za úkol sejmout problémového tlusťocha. Tak na co ještě čekáte? Demo je navíc kompletně v českém jazyce včetně dabingu!

>> Stahujte ze Steamu – velikost 1,1 GB <<

Upozornění: Pro všechny, kteří nemají demo v češtině: Nejprve klikněte v horní liště na View, poté na Settings, Interface, zde zvolte český jazyk a restartujte Steam. Zmáčkněte pravým tlačítkem na Mafia II – Demo (ve vaší knihovně her), ve vlastnostech dále pokračujte do položky jazyk a vyberte češtinu. Případně se ptejte v komentářích pod novinkou ;).

Update (12:07): Mafia 2 demo je nyní dostupné pro všechny platformy. Na Xbox Live mohou stahovat zatím pouze majitelé GOLD účtu, na konzoli PlayStation 3 majitelé PlayStation Plus (ostatní musí čekat do zítřka).

Update 2 (17:07): MrCrazy našel na jednom dvorku vraky aut, které se svým tvarem nápadně podobají bourákům z první Mafieobrázek 1 a obrázek 2. Náš věrný návštěvník Martin Kadlec zase vyfotil odkaz na Mafii 2 :).

Update 3 (22:45): Patch prodlužující hrací dobu dema jsme raději ze stránky stáhli. 2K ho totiž považují za crack modifikující exe soubor, který má navíc obsahovat vir (tato informace se ovšem nepotvrdila). Děkujeme za pochopení.

Zdroj: Steam, Twitter