Pozitivní dojmy Eurogameru z Mafie II na letošní E3

Eurogamer - dojmy z E3/2010Tuzemský server Eurogamer.cz zveřejnil vlastní, dvoustránkové dojmy z hraní Mafie II na letošní výstavě E3, které se nesou ve zcela pozitivním duchu. Redaktor Miloš Bohoněk nejvíce oceňuje, že město působí velmi živě (ještě o chlup více než při dubnové předváděčce, na kterou byl Eurogamer pozván) – provoz byl prý docela hustý a chodníky zaplnili lidé, jejichž modely se takřka neopakovaly.

Hra má údajně fenomenální atmosféru a ohromný smysl pro detail – auta se chovají přesně tak, jak by se chovat v 40-50. letech měla, a vlastně vše, včetně billboardů, budov, oblečení, hudby atd., působí realisticky a věrohodně.

Nadabování postav je dle redaktora fantastické a o komunikaci mezi nimi není nouze. Joe často trousí rádoby vtipné poznámky na adresu Vita, ale hlavní hrdina se v určitých chvílích dočká i nějaké té pochvaly (např. za povedený headshot).

Ani umělá inteligence nezklamala. Nepřátelé se kryjí a rozhodně nejsou snadným terčem. Vaši parťáci ovšem nezůstávají nijak pozadu a sem tam je nejlepší nechat si od nich trochu pročistit cestu. Miloš Bohoněk ještě vyzdvihuje skvělé naskriptování, které dodává celé přestřelce úžasnou atmosféru.

No a to by asi bylo z našeho malého shrnutí vše, celé dojmy si můžete přečíst zde. Myslím, že se máme na to těšit, co říkáte?

Zdroj: Eurogamer.cz