Sběratelská edice Mafie 2 oznámena + DLC pro předplatitele!

Ano, už je tomu tak. Dnes se na oficiálním webu objevila nová sekce Preorder neboli Předobjednávky. A co obsahuje? No přeci možnost zajistit si například všemi s napětím očekávanou sběratelskou edici Mafie 2, která fanouškům nabídne ještě větší požitek ze hry! Pojďme se tedy společně podívat, co na nás v předobjednávkové sekci čeká. Když se prokousáte oficiální webovou prezentací Mafie 2 až do zbrusu nové sekce, čeká zde na vás celkem pět možností, jak si obohatit domácí mafiánskou sbírku a nějaký ten obsah navíc. Největší američtí prodejci herních médií – Gamestop, Amazon, BestBuy a Walmart si je mezi sebe rovnoměrně rozdělili:

Vegas & War Hero Packs již z názvu vyplývá, že po jeho instalaci si můžete garáž obohatit o bouráky, s kterými se v padesátých letech jezdilo v městě hazardu, šatník vám bude zdobit fešný oblek. War Hero vás naopak nostalgicky vrátí do doby, kdy Vito sloužil v armádě. Navlečete si dokonce i maskáče. Více informací v anglickém jazyce naleznete zde.

Vegas a War Hero Packs

Renegade Pack tento stahovatelný obsah si klade za cíl zvýraznit Vitovu povahu „odpadlíka“. Na sobě bude moci mít několik kožených obleků, v garáži nějaké to nablýskané auto. Více informací v anglickém jazyce zde.

Renegade a Greaser Pack

Greaser PackV tomto balíčku byl Vitův účes lehce napomádován, aby se nám ztratil v davu mladých vyznavačů tehdejší módy. Na nohou má pár těžkých bot, v ruce drží klíčky od pekelně rychlých aut. Více informací v anglickém jazyce zde.

Slevová karta v hodnotě $10 Chcete nějakému známému zmírnit finanční zátěž při koupi sběratelské či normální edice hry? Pak mu zakupte slevovou kartu v hodnotě 10 amerických dolarů a buďte si jistí, že stoupnete na oblíbenosti :). Více informací v anglickém jazyce zde.

Sběratelská edice Mafie 2 To nejlepší nakonec. Poprvé v historii totiž bylo odtajněno, co bude obsahovat sběratelská edice hry. Čeká na vás stostránková kniha plná artworků, soundtrack od FILMharmonického orchestru Praha, mapa Empire Bay a DLC – Made Man Pack, podle všeho vyvedena v odolném materiálu tak, abyste o ni při svých „mafiánských hrátkách“ nepřišli. To vše navíc zabaleno v úhledném obalu Steelbook. Více informací v anglickém jazyce zde.

Obsah sběratelské edice

Pokud už vás svrbí prsty a netrpělivě hledáte tlačítko „Preorder“, zpomalte – tato možnost je totiž bohužel zatím dostupná pouze občanům USA. Podle informací české odnože Eurogameru by však měla dříve či později následovat i Česká republika.

Navíc je potřeba poznamenat, že cena sběratelské edice zatím není známa, osobně odhadujeme částku cca. okolo 1500 až 2000 Kč. Konečně, prodejci mají možnost k sběratelské edici dávat různé kupóny, umožňující stáhnutí rozličného přídavného obsahu.

Vypadá to tedy, že na nás toho opravdu nečeká málo. Teď už jen čekat, jak rychle zareagují tuzemské e-shopy.

Update (20:30): Na oficiálním webu si můžete stáhnout téma pro Windows 7, PS3 a Xbox360. Více zde.

Update 2 (27.5., 01:15): Jen pro upřesnění: ceny za DLC v jednotlivých e-shopech jsou s největší pravděpodobností uváděny včetně hry samotné, nelze je tedy zakoupit samostatně, ale na druhou stranu to neznamená, že každý stojí okolo $50 :)

Zdroje: Oficiální web, Eurogamer