Naděje umírá poslední

Ačkoli Cenega Czech, která má na starosti lokalizaci Mafie 2, několikrát jasně potvrdila, že se konzolisté české verze hry nedočkají, určitý plamínek naděje ještě doutná. Poslední dny, nebo spíše týdny se čím dál tím více spekuluje (první střípky přinesla fanstránka mafiagame.cz) o možné lokalizaci Mafie 2 právě i pro konzole. Protože my máme rádi, na rozdíl od našich kolegů, podložená fakta, rozhodli jsme kontaktovat přímo Cenegu, přesněji produktového manažera Chalida Himmata, který nám opět briskně odpověděl, citujeme:

„Na internetu koluje tolik různých informací, že bych se k tomu raději nevyjadřoval :-). Co se týče lokalizace konzolových verzí, v dnešním světě je možné všechno, ale bohužel vám to nemohu v tuto chvíli potvrdit ani vyvrátit. Rozhodně ale děláme maximum pro to, abychom na trh uvedli i konzole v lokalizované podobě. Držte palce, aby to dopadlo, světlo ještě úplně nevyhaslo.“

Podle našich důvěryhodných zdrojů se má na lokalizaci konzolových verzí Mafie 2 opravdu pracovat, takže nezbývá než doufat, aby vše dobře dopadlo.

Zdroj: Cenega, vlastní