Mafia 2 má oficiální datum vydání, oficiální obal (UPDATE 2)

Vydavatel 2K Games před malou chvílí oficiálně oznámil, že Mafia 2 vyjde současně pro PC, PS3 a Xbox 360 24. srpna v Severní Americe a 27. srpna ve zbytku světa. Dle českého Eurogameru se tentokrát jedná o definitivní datum, kdy si očekávanou third-person akci od studia 2K Czech zahrajete a žádné další odklady již nehrozí.

„V České republice vyjde Mafia II určitě ve stejnou dobu jako ve zbytku Evropy,“ potvrdil na dotaz Eurogamer.cz produktový manažer Chalid Himmat z Cenegy Czech, která bude u nás hru distribuovat.

Mimochodem, příští týden se na Eurogamer.cz dozvíte, jak to nakonec bude s lokalizací konzolových verzí Mafie II a proč vlastně musel výrobce přistoupit k posunu hry z jara na konec léta.

Update (15:40): Představen byl také oficiální obal Mafie 2 pro všechny platformy – PC, Xbox 360 a PS3, na kterém můžete vidět Eddieho, Vita, Joea a Henryho:

Update 2 (22:52): Zkušený grafik fowner (autor povedené modifikace The MAFIA TreeS Project) pro náš web vyretušoval artwork, který se dnes objevil na obalech Mafie 2 a posléze také na oficiální stránce. Myslím, že odvedl výtečnou práci, posuďte sami:

Zdroj: Eurogamer.cz, MafiaII.net, Oficiální web