Cosa Nostra mod detailně

Jako jeden z mála webů jsme měli možnost vyzkoušet první betu připravované modifikace Cosa Nostra, na které pracuje známý modař Michal Šafárik (autor Misson Packu) a přinést menší shrnutí na co se tentokrát můžete těšit.

Příběh začíná v roce 1938 a odehrává se ve zcela novém, menším městečku nazvaném Palermo City, které ovládá Don Frank Costello a jeho úhlavní nepřítel Don Faranzany. Hlavní hrdina (tedy postava, kterou ovládáte) Charlie Luciano pracuje pro prvního zmíněného bosse, ten mu v Palermu poskytnul azyl a menší, skromný byt. Více o příběhu, který pravda není zrovna nejoriginálnější, ale rozhodně netrpí (alespoň testovaná beta verze) nelogickými kiksy, jako tomu bylo právě u Mission Packu, prozrazovat nebudeme.

My jsme měli k dispozici první čtyři mise. Ty rozhodně nebyly bezchybné (což je ovšem u bety naprosto běžná věc), ovšem bavili jsme se od začátku do konce. Navštívili jsme autobazar, hřbitov, starý pivovar a zapomenout nesmíme ani na farmu. Je trochu škoda, že se prakticky vše točí kolem střílení a žádnou honičku nebo něco podobného jsme tím pádem nezažili, to se ale může ve finální verzi změnit. Pochválit však musíme dabing, který má sice do profesionálního výkonu daleko, rozhodně je ale oproti Mission Packu o několik řádů jinde. Pokud se podaří vyladit alespoň některé chyby a další mise budou minimálně tak zábavné, jako první čtyři, čeká nás jistě jeden z nejlepších modu pro Mafii.

Pro lepší představu, jak město, lokace a vlastně celý mod vypadá, jsem pro vás vytípali šestnáct obrázků:

Jistě si také nenechte ujít oficiální trailer Cosa Nostra modu, který najdete na youtubu a to přímo zde.

Abych nezapomněl, náš hlavní designer KenR mě poprosil, abych vás informoval o nově vzniklém webu věnovaném hře Battlefield: Bad Company 2. Pokud vás zmíněná pecka zajímá, zavítejte na tuto stránku, troufám si totiž říct, že lepší jen tak nenajdete.

Zdroj: vlastní