Empire Bay v průběhu let

Dnes se na oficiálním webu po dlouhé době objevila aktualizace. Bohužel nás nijak nepřekvapuje, že se z jejího obsahu nedozvídáme nic, co bychom se v nějaké formě nedozvěděli již dříve, nebo jsme byli pouze schopni sami předpokládat. Zaměříme se na městskou jídelnu – Deli v různých časových obdobích, ve kterých ji budeme moci navštívit.

Stejně tak jako byty hlavních postav se v Mafii 2 s postupem času mění i bary a restaurace po městě. V případě jídelny nám Martin Zavřel vysvětluje, že tato změna nebyla k lepšímu:

Jídelna před:

deli_before

Toto je pouze jedna z mnoha interaktivních oblastí v Empire Bay. Můžete vejít dovnitř, sednout si, objednat si své oblíbené jídlo nebo pití a zaposlouchat se do rytmů písniček z  Jukeboxu, nebo hluku rozmlouvajících zákazníků, kteří jsou za Vámi. Za cílem odprezentování tohoto místa jsme se nahrnuli dovnitř ještě před otevřením, abychom měli vše k dispozici v celé své kráse.

Jídelna poté:

deli_after

Tady někdo možná neplatil včas peníze za ochranu, nebo byl nějaký zákazník ve špatnou dobu na špatném místě. Ať tak či tak, jakmile se do věcí zapojí mafie, věc začne být obtížná pro všechny zapletené. Jak můžete vidět, všechno zařízení – nábytek, dekorace, kuchyňské vybavení – je rozmláceno na kousky. Všechno od nejmenšího kávového šálku až po stoly a židle, vše padlo za obět hněvu gangsterů.

Text mírně redakčně upraven.

Zdroj: Oficiální web