Poznejte podrobněji Joeův byt (UPDATE)

Jak roky ubíhají, každé město pomalu mění svou „tvář“ a Empire Bay nebude výjimkou. Změny pochopitelně postihnou i jednotlivé postavy ve hře, mají více peněz a s nimi přicházejí jiné návyky. Dnes s Martinem Zavřelem navštívíme Joeův byt a podíváme se, jakými fázemi projde během hry:

Update (30.09, 17:03): KenR se opět „vytáhl“ a vytvořil pro vás velmi povedenou animaci, která zachycuje vývoj Joeova bytu během kampaně. Určitě stojí za zhlédnutí (najdete ji na konci novinky).

Joeův byt – 40. léta:

První obrázek ukazuje Joeův byt na začátku našeho příběhu. Válka se v Evropě chýlí ke konci. Čtyřicátá léta v USA byla depresivní a to se odráží i na barvách dekorace a nábytku. Na obrázku můžete vidět, jak tým věnoval pozornost i těm nejmenším detailům. Právem jsou na sebe pyšní, dokázali totiž vytvořit historicky přesné a věrohodné prostory. To navozuje pocit, jako by v té době opravdu žili a zmíněné vybavení používali. Pokud se podíváte pozorně, můžete vidět podprsenku na posteli za Joem – ten si stále dokáže zpestřit svůj byt vlastní cestou, navzdory času.

Joeův byt – počátek 50. let:

Vstupem do padesátých let bylo najednou vše trochu zajímavější. Lidé začali vyjadřovat své vlastní názory a konečně měli prostředky, jak toho dosáhnout. Samozřejmě Joe patří mezi ně a to mu umožnilo zařídit svůj byt drahým a moderním vybavením – televize a drahé koberce jsou dobrým příkladem. Detaily na tomto obrázku znovu vyprávějí svůj příběh – můžete vidět peníze, zbraně a piva na stole, baseballovou pálku opřenou o krb, dámskou kabelku u postele… Je zde toho tolik, že si na Joa můžete snadno vytvořit názor.

Joeův byt – pozdější 50. léta:

V této fázi hry můžete vidět, že je Joe opravdu někdo. Stal se z něj „made man“ a on má konečně peníze na realizaci svých snů. To se projeví na majetku, který vlastní a kterým se rozhodl vyzdobit svůj byt. Bohužel to podtrhuje jeho zcela „výstřední“ módní vkus, jak můžete sami vidět.

Text mírně redakčně upraven. Originál v anglickém jazyce naleznete zde.

Animace vývoje Joeova bytu během kampaně:

Zdroj: Oficiální web, vlastní