Co se děje na webu?

V poslední době zažíváme opravdové sucho, které zavládlo téměř ihned po skončení GamesComu. Novinek o Mafii 2 bychom se nedočkali, je to tedy ten správný důvod, proč se věnovat dění na webu a v neposlední řadě také dění na modařské scéně, která zůstává stále aktivně činná. Ale všechno postupně.

Fanoušci zachraňují situaci

Nadpis tohoto „oddílu“ není náhodný. Kdybychom totiž fanoušky, kteří jsou ochotni a schopni stvořit nějakou modifikaci, neměli, pravděpodobně bychom neměli ani o čem psát. Jakých přírůstků jsme se tedy dočkali?

Mišo, kterého si možná pamatujete jako tvůrce Mission Packu, vytvořil pokračování svého dřívějšího počinu s názvem Police Mission Mod, nyní tedy logicky ve verzi 2.0. Vžijete se opět do role muže zákona, který má tentokrát za úkol projít sklepením, na jehož konci vyhodí do povětří vlakovou soupravu. Nemůžu si pomoct, ale mise mi trošku připomíná slavné tunelové systémy z Vietcongu. Ale to už posuďte sami :). Stahujte zde.

Dále tu máme modifikaci od NaDra, který zapracoval na úpravě chodníků a silnic ve hře. Vše na mě působí jako příjemné oživení. Pokud jste tedy fanoušky krásně upravených vozovek, kterých se v České republice nikdy nedočkáme, můžete si je užívat alespoň v Mafii. Stahujte zde.

Posledním a bohužel ne příliš povedeným dílkem fanoušků je obal, který má na svědomí FryDerc. K nahlédnutí zde.

Twitter může být přínosem zajímavých informací

A jak se blížíme s novinkou ke konci, sluší se ještě připomenou jednu věc. Už před časem jsme s Alienem založili redakční Twitter, který funguje podle mého názoru celkem úspěšně. Proto bychom Vás na výhody, které přináší, chtěli ještě jednou upozornit. Služba Twitter jako taková vznikla hlavně za účelem, informovat určité spektrum lidí co nejstručněji a nejvýstižněji. O to se také budeme snažit. Ne vždy se nám chce sepisovat aktualita, pokud se jedná třeba jen o strohé oznámení toho, na co se můžete těšit. Právě proto používáme Twitter – jsme Vás schopni informovat rychle, stručně a výstižně. Bez jakéhokoliv iritujícího textu okolo, který čtete třeba právě teď :). Zabruste tedy na tento odkaz a buďte s námi v kontaktu neustále. Nyní se tam třeba dozvíte, kdy očekávat další díl seriálu Český skvost. Prozradím jen, že už brzy…