Nové HD gameplay s českými titulky (UPDATE 2)

Jistě jste si všimli, že se včera objevila tři nová gameplay videa v HD kvalitě. Konečně bez iritujícího komentáře producenta Denbyho Grace, vychtunávat si proto můžete jen samotné video a ničím nerušené, mnohdy úsměvné dialogy hlavních postav. A jelikož je opravdu o co stát, rozhodl jsem se vyrobit pro každé z těchto videí české titulky, aby si i ti, kteří neovládají angličtinu, mohli vychutnat zajímavé rozhovory. Mnohdy se sice pro anglická slovní spojení hledá český ekvivalent jen velmi těžko, ale snažil jsem se, jak to jen šlo.

Update (30.8., 18:18): KenR pro vás sloučil všechny tři gameplay do jednoho (nutno dodat, že se mu to povedlo na jedničku), takže si můžete celý zážitek vychutnat vcelku. Na video se můžete podívat zde.

Update 2 (31.8., 0:10): KenR se dnes opravdu činil a zapracoval také na tvorbě titulků do onoho spojeného videa. Částečně vycházejí z těch, které se na webu objevily už dříve, pouze je dotáhl k dokonalosti. Za odvedenou práci mu patří velký dík. A jelikož je opravdu kvalitní, nahrazuje předchozí tři videa.

Spojené video – Joevův byt, mise pro Giuseppeho a následný útěk před policií:

V češtině je to jiný zážitek, co říkáte? :) Osobně bych (kromě grafiky, samozřejmě), ještě jednou vyzdvihnul dialogy, zdají se být opravdu kvalitní. Komentujte, co se Vám líbí a co ne.

Zdroj: vlastní