Pár minut nového gameplay z GamesComu! (UPDATE)

Jak se zdá, propašovat kameru na prezentaci za zavřenými dveřmi (na které se nesmí natáčet ani fotit) není nemožný úkol. Podařil se totiž redaktorům z gamerarchiv.de, kteří natočili dvouminutové video Mafia 2 – gameplay (nové záběry začínají v 3:29) promínatém na letošní výstavě GamesCom. Kvalita nahrávky není nijak oslňující a navíc musíte „zkousnout“ tu příšernou němčinu, ale určitě zkrátí čekání na plnohodnotné gameplay, které by se mělo již brzy objevit. Video pouštějte zde.

Update (26.08.09, 10:01): Na stránce GameTrailers se objevily dvě videa (za upozornění thx Pajero) plné nových záběrů (dohromady o délce více než šest minut), vše je navíc ve velmi dobré kvalitě! V prvním videu uvidíte přepadení Vita chuligány, následný útěk před policistou, ukradnutí auta a nakonec nákup molotových koktejlů pro vaší záškodnickou misi. V druhém zase demolici aut, Joův byt, trochu té stealth akce, boj jeden na jednoho, honičku v autech s policií a následné upravení vozu u Charlieho. Požitek trochu kazí komentář Denbyho Grace, ale i tak se jedná o skvělou podívanou. Videa pouštějte zde a zde.

Update 2 (26.08.09, 18:27): Server G4TV zveřejnil osmiminutové video-interview s Denby Gracem, ve kterém můžete vidět i několik nových záběrů z gameplay (např. systém kradení auta – 1:16).

Zdroj: YouTube, GT a G4TV