Official Mafia 2 Fankit

Po delší době informačního sucha, během které jsme se nedočkali ničeho jiného, něž sentimentálních dohad na oficiálním fóru, byl dnes konečně aktualizován oficiální web. Sekce Community doznala jedné nové položky – je jím Fankit, balíček věcí, jež si mohou na své stránky umístit jak weboví vývojáři, tak je mohou použít i fanoušci, kteří fanweby pouze navštěvují. A co tedy kýžený balíček, který je mimochodem ke stažení zde, přináší?

Po vyextrahování složek z archívu, jich spatříte hned několik. Jsou samozřejmě rozděleny podle toho, co v nich najdete (jak jinak, že?). Pojďme si tedy jednotlivé příčinky rozebrat:

Artworks: Název první položky v celkovém výčtu snad ani nemusím objasňovat. Vedle již zveřejněných kousků se setkáváme i s těmi novými. Určitě stojí za shlédnutí.

(Nové artworky z Official Mafia 2 Fankitu)

Avatars: Tato složka pod sebou skrývá ještě další čtyři. V každé z nich najdeme stejné soubory s tím rozdílem, že jsou velikostně odlišeny. Můžete si je tak umístit na různá diskuzní fóra a být si při tom jisti, že se vejdete do všelijakých omezení, kterými tyto boardy většinou oplývají. To ale není jediná zajímá věc, které se dočkáváme. Mnohem zajímavější na tom všem je, že se shledáváme se čtyřmi novými postavami: Bomberem, Brianem, Hookerem (v překladu lehká dívka) a Leem. Jakou pozici budou ve hře zastávat (Hooker je celkem jasná :), je otázkou…

Cars: Zde na nás čekají modely dvou aut (známe jsou již poměrně dlouho), které jistě budeme ve hře míjet. Oba ve slušném rozlišení.

Characters: Zde se zaměříme na postavy. Vyobrazen je například Vito (ve všech možných i nemožných pózách), se svým očividně oblíbeným Coltem 1911. Nezapomnělo se však ani na jeho kumpána Joea. K vidění jsou také dva nové charaktery – Brian a Frank.

(Dva nové charaktery z Official Mafia 2 Fankitu)

Logos: Loga hry a firem, jenž se podílejí na jejím vzniku. Bohudík složka obsahuje i logo 2K Czech, opět ovšem ne na první pozici, kterou již tradičně zaujímá logo 2K Games. Náhoda?

Music: Složka se dvěmi hudebními skladbami – jedna z nich je nová, možná byla stvořena speciálně pro Fankit, možná ji ale ve hře zaslechneme. Druhá z nich je již známa, máme ji možnost poslouchat na oficiálním webu (nebo jsme ji alespoň měli, do doby, než se design webu kompletně změnil).

Screenshots: Seznam všech dosud zveřejněných (respektivě oficiálně zveřejněných) screenů, opět ve velmi slušném rozlišení. Opravte mě, ale nový přírůstek jsem v seznamu nenašel.

Textures: Spíše taková ukázka textur, které budou (nebo mohou být) použity, pro modelování budov.

(Dvě ukázkové textury z Official Mafia 2 Fankitu)

Wallpapers: Třešnička na závěr; velmi slušivé tapety na plochu. Některé z nich staré a známé, některé zcela nové, ovšem neméně kvalitní.

(Nové wallpapery z Official Mafia 2 Fankitu)

To by tedy bylo z dnešní aktualizace webu všechno. Podle mého názoru se však jednalo o další, řekněme povedený způsob, jak fanouškům, kteří netrpělivě volají po novinkách, na nějakou tu chvíli zacpat pusu.

Zdroj: Oficiální web