Speciál Game Page o Mafii… Za účasti Aliena!

Ano, čtete dobře, opravdu Vás ještě nešálí zrak. Jak už možná víte, první květnové Game Page, které na obrazovkách budete mít možnost shlédnout přesněji 2. května v již standardních 12:55 na ČT2, bude věnované prvnímu dílu Mafie a jejímu chystanému pokračování. Redaktoři České televize zašli až tak daleko, že hře věnovali celý jeden díl! Ptáte se, co Vás v těch, zhruba dvaceti minutách čeká? Pojďme se na to podívat. Ve speciálním vydání Game Page se tedy můžete těšit na následující:

  • Se scénáristou a designérem Danem Vávrou se zavzpomíná na původní Mafii
  • Přehled vybraných modifikací pro Mafii
  • Dále se můžete těšit na velkou reportáž o Mafii 2 z brněnského sídla 2K Czech, doplněnou o in-game záběry a rozhovory s Jarkem Kolářem (vývojový manažer), Michalem Janáčkem (technický ředitel) a Martinem Brandstätterem (hlavní programátor AI)
  • A nakonec – čeká nás anketa s novináři a zástupci fanwebů.

Pokud jste se zastavili u posledního bodu (což jste asi udělali, pokud jste se soustředili na nadpis :D), je Vám jasné, že mezi zástupci fanwebů, kteří byli na natáčení GP pozváni, byl i Alien, který zastupoval tyto stránky! Nepochybuji o tom, že na Kavčích Horách podal skvělý výkon a vydal ze sebe to nejlepší. Na jeho odpovědi se tedy můžete těšit už brzy, laďte televizi 2. května!

Zdroj: vlastní :)