Mafia II v GameTrailers TV

Dnes se na stránce GameTrailers.com objevil dlouho očekávaný 210. díl herního pořadu GameTrailers TV věnovaný, mimo jiné, především Mafii 2. V 21 minutách na vás čeká pár nových záběrů z gameplay videa, které už asi všichni dobře znáte a povídání Geoffa Keighleye (jedna z hlavních tváří GTTV) s velkým kápem Christophem Hartmannem – prezidentem 2K Games, Jackem Scalicim – vedoucím produkce a Danby Gracem – producentem, kteří prozradili i několik velmi zajímavých informací. Ty pro vás snad během dnešního dne sepíšeme. Na celý díl v HD kvalitě se zatím podívejte zde. Brzy čekejte více informací, zůstaňte s námi.

Update (16:25): Na stránce GameTrailers se objevila tři nová in-game videa v HD rozlišení právě z dnešního dílu herního pořadu GameTrailers TV. Všechny si  je můžete pustit zde. Opravdu doporučujeme, jedná se o krásnou podívanou.

Update 2 (MrCrazy, 20:00): Co nám tedy kýžený díl Gametrailers TV přinesl? Pokud se budeme bavit o nových informacích, které byly očekávány, asi Vás zklamu. Bohužel jsme se totiž opět nedozvěděli nic zásadního, co bysme do nynějška nevěděli. Opět nám bylo zopakováno, že je opravdu velký důraz kladen na příběh, že počet stránek ve scénáři pořád narůstá (není má něco přes 700) nebo dokonce to, že vývojáři chtějí přesáhnout tři hodiny cutscén. Tím ale také končí veškerá, alespoň trochu hodnotná a zajímavá, informační náplň. Dále nám nezbývá nic jiného, než se kochat městěm, které si tentokrát můžeme vychutnat ve vysokém rozlišení. Podívaná je to vskutku náramná. Detaily postav, města, krásný výhled z okna hotelu, všudypřítomný ruch na ulicích, doplňovaný peprnými a vtipnými dialogy. Musíme uznat, že dabing je opravdu kvalitní, se svoji starší sestrou z prvního dílu téměř neporovnatelný. Nakonec, nemůžeme se zbavit vtíravého pocitu, že neurčitá odpověď na otázku o možném pokračování mafiánské herní série, v sobě skrývá nějaký hlubší smysl…

Update 3 (MrCrazy, 22:47): Při předchozím updatu jsem zapomněl upozornit na ceduli, která se nachází nad jedním z obchodů. Je na ní nápis „Sweet Passion“ („Sladká Vášeň“). Že by se jednalo o určitý easter-egg a byla to skrytá forma reklamy na tuzemskou čokoládu, tudíž jeden z odkazů na ČR, které vě hře údajně najdeme? Těžko říct, zda je toto pouze náhoda. Já na ně ovšem přestal věřit. :)

Zdroj: GameTrailers.com