Jak je to s embargem?

Že se konal tento týden press event Mafie 2 v brněnském sídle 2K Czech snad nikomu připomínat nemusíme. K nám se však dnes donesla informace (od velmi důvěrného zdroje ;), že embargo z této prezentace končí až 17. 4. Zdá se tedy, že se letos karty obrátily a časopis SCORE vycházející 23. 4., přinese informace dříve než LEVEL, který se na stáncích objeví již 10. dubna.

Update (30.03.2009, 19:36): Během posledních pár dnů jsme pro vás zjišťovali podrobnější informace o embargu na těch nejvyšších místech. To, že se o Mafii 2 neobjeví v dubnovém LEVELu nic, je už na 100% jisté, bohužel nám stále nikdo nedokázal s jistotou říct zda platí embargo jen pro české papermagy nebo i pro zahraniční.  Některé zdroje tvrdí, že je vše v rukou 2K, jiné uvádějí, že si v České republice embargo řeší sám vydavatel Mafie 2 – Cenega Czech. Možná se tedy dočkáme nášupu informací v některém zahraničním magazínu ještě před datem 17. 4. Více se snad dozvíme již tento týden.

Update 2 (30.03.2009, 20:40): Před pár minutami mi na mejl doplachtila zajímavá zpráva, která snad uvadí vše na pravou míru. Embargo do 17. 4 platí pouze pro domací papemagy. Nové info tedy můžeme čekat o něco dřív v zahraničních magazínech, ty pro vás  pochopitelně bedlivě sledujeme.

Zdroj: tajný :)