Objeven nový cheat (Update)

Kolegům z mafiagame.cz zaslal svůj objev návštěvník, který si říká Tom Angelo. Ten náhodně objevil cheat na neomezenou munici, stačí pouze během hraní zadat „municak“ (bez uvozovek) a můžete pálit, až se vám bude z vaší myšky kouřit. Více zde.

Update (04.07.09, 13:57): Vybi objevil další cheat, který fugnuje. Stůjte na nějakém mostě, napište „parnik“ (bez uvozovek) a počkejte si na tanker, který za chvíli připluje. Bude na něm pár (Tommy s nějakou babkou :) parodujícím slavnou scénku z filmu Titanic. Na význam tohoto cheatu přišel MAFLiban.

Update 2 (04.07.09, 14:27): Další cheat objasněn. Vemte si nějaký kabriolet se střechou (např. Bolt V8 Roadster), napište „jizda“ (bez uvozovek, s CZ klávesnicí pište jiyda) a střecha vám zmizí.

Update 3 (05.07.09, 20:58): Pátrejte spolu s námi po významech dalších cheatů. Již víme o třech (díky Vybimu, Petufovi a fan stránce mafiatown.gram.pl), u kterých není známo co způsobují. Jde o cheaty „polifuck„, „rozmaz“ (roymay s CZ klávesnicí) a nejnovější objev „cornufse“ (vše pište pochopitelně bez uvozovek). Pokud se vám podaří něco zjistit, dejte vědět na e-mail webmafia[zavináč]seznam.cz nebo do komentářů. Nezapomínejte také na naše fórum, kde můžete o cheatech diskutovat v této místnosti.

Update 4 (06.07.09, 00:04): Máme tu další update (omg kolik jich ještě bude? :). O cheatu „cumdal„, který objevil jeden z návštěvníků polské fan stránky, jsme si zprvu mysleli, že nefunguje, ale je tomu přesně naopak. Funguje (odzkoušeno, za upozornění thx hadl)! Jedno ale tu přeci jen je, musíte mít verzi Mafie 1.2!

Update 5 (06.07.09, 10:55): Máme pro vás objasnění dalšího cheatu!  Včera se objevil na polské stránce cheat „cornufse„, ale jeho význam nebyl znám. Nám přišel na mejl zajímavý tip od johniiika, že by se mohlo jednat o složeninu dvou slov čornu + vše. Zkusil jsem tedy založit nový profil a vydal jsem se krást auta… bezvýsledně. Dnes mě však napadlo, co když cheat fugnuje, podobně jako „cumdal„, pouze ve verzi 1.2. Heuréka! Cheat ve verzi 1.2 opravdu funguje!

Zdroj: Mafiatown.gram.pl, MG.cz a vlastní