Dnes vychází poslední DLC pro Mafii 3 – „Znamení časů“

Dnes vychází třetí a zároveň poslední DLC pro Mafii 3, které nese pojmenování „Znamení časů“ (originální název Sign of the Time). V detektivně laděném přídavku (např. odhalováním stop pomocí UV lampy), který slibuje odlišné, pomalejší tempo hry, je tentokrát vaším hlavním úkolem vypořádat se se sektou zvanou Ensanglante. Motivy kultu, který terorizuje město a obyvatele New Bordeaux, jsou zahaleny tajemstvím a vy všemu budete muset přijít na kloub. Nejvýraznější postavou posledního přídavku je jistá Anna, které se Lincoln bude snažit pomoci, protože ona sama to již nedokáže.

V posledním DLC pak pochopitelně nechybí ani nové lokace, zbraně, vozidla, oblečky a těšit se můžete i na novou „herní vlastnost„, která vám znatelně ulehčí situaci v těžkých přestřelkách – zpomalení času. Zpomalení můžete navíc prodloužit za pomoci přesných zásahů nepřátel do hlavy.

Vývojáři si pro fanoušky připravili ještě menší překvapení. V průběhu „Znamení časů“ budete postupně renovovat vypálený Sammyho bar a vylepšovat si ho k obrazu svému. Díky tomu získáte přístup k vedlejším misím a novému autuSamson Harrier.

Rozšíření „Znamení časů“ je spolu s „Přidej, kotě!“ a „Na kameni kámen“ obsažené v Deluxe verzi, jejíž součástí je Season Pass. Pokud tedy vlastníte Deluxe edici hry či Season Pass, stačí DLC jen stáhnout, v opačném případě vás vyjde na 9,99 € (např. na Steamu).

Zdroj: MafiaGame.com