Nové informace o modifikaci Made Man

Možná si vzpomínáte, že jsme zde již zhruba před půl rokem o modifikaci Made Man pro první Mafii mluvili, pak ovšem nastalo klasické ticho. Autor –  Vapno92 však, jak by se na první pohled mohlo zdát, na módu pracovat nepřestal a dnes pro Vás tudíž mám nové informace, obrázky a také menší prosbu k Vám fanouškům.

Som Vapno92 a vyvíjam Made Man mód. Samo odomňa bohužiaľ odišiel a som na to sám. Práce pokračujú, chcel by som informovať o móde a zároveň poprosiť o pomoc čitateľov. Takže, Made Man mod sa odohráva v dobe pred pôvodnou Mafiou, v rokoch 1922-1930. Herný štýl bude troška iný, než na aký sú v Mafií ľudia zvyknutí, skorej sa to bude podobať Mafií 2. Príbeh bude rozdelený na kapitoly, každá kapitola sa bude začínať ráno v byte, alebo na nejakom briefingu. Pre začatie samotnej misie bude treba dojsť na miesto určenia a tým spustiť misiu. Medzi tým však hráč bude mať absolútnu voľnosť. Keď sa odohrá misia, hráč je znova voľný a deň bude končiť ľahnutím do postele. Po skončení kampane má hráč voľnosť. Počas celého príbehu funguje systém peňazí. Peniaze sa budú zarábať samozrejme skončením misie, ostávajú možnosti z FREERIDE, tzn. rýchla jazda, TAXI, výbuchy áut a lov na gangsterov. Ako ďalší spôsob, akým sa budú dať peniaze zarábať, sú tu preteky na mestskom okruhu. Samozrejme, peniaze treba utrácať, tak je tu možnosť kúpy zbraní, oblečenia (tu je už výber bohatý a stále tvorím nové skiny), úplatky polícií (z telefónnych búdok), snažím sa spraviť taxislužbu a autobusovú dopravu, v príprave je aj kino (tak ako ste mohli vidieť v Red Dead Redemption). Najlepšie som si nechal nakoniec a to sú autá. V tomto budem zastávať troška realistickejší koncept, hráč NEBUDE môcť vyhadzovať ľudí z auta ani kradnúť autá na ulici. Autá sa budú dať ukradnúť z parkovísk v meste, ale hlavná je možnost kupovania. V meste bude viac predajní, kde sa budú dať kupovať nové autá, s tým súvisí aj garáž a pracuje sa na možnosti tuningu áut.

Na čítateľov mám jednu obrovskú prosbu. Napíšte mi, či už do komentárov alebo na mail vaše nápady a whishlist, čo by ste v móde chceli mať. Jedná sa o prvky freeride ale hlavne nápady na príbehové misie. Náplň, lokácie a podobne.

Made Man Made Man Made Man

zdroj: vlastní