Vyhrajte u nás originální kopii PC verze Mafie 2!

Právě nyní máte s naším webem jedinečnou možnost, vyhrát ve spolupráci s internetovým obchodem Xzone jednu originální kopii PC verze Mafie 2 (včetně nástěnného kalendáře)! Co pro to musíte udělat? Ještě jste si stále nepředobjednali Mafii 2 a čekáte, až se na vás po jejím vydání 27. srpna snese z nebe? To se sice s největší pravděpodobností nestane, ale i přesto máte možnost, získat u nás očekávanou hru zdarma, tak říkajíc „až pod nos“. Na jednoho šťastného výherce, který správně odpoví na níže uvedené dvě otázky a u poslední uvede co možná nejpřesnější tip, si ke konci měsíce před domovními dveřmi počká neznámý muž s balíčkem v ruce. Nic ale není tak jednoduché, naše společnost má přísná pravidla

Na následující otázky odpovězte, prosím, co nejpřesněji. Ujistěte se, že odpovíte na všechny části jednotlivých otázek – pokud se tak nestane, budete ze soutěže vyloučeni. Poslední odpověď bude tvořit co nejpřesnější tip (upřesněno níže). Soutěžící, který odpoví na dvojici otázek správně a ve třetí uvede nejbližší tip, se stává vítězem originální kopie Mafie 2 na PC včetně krásného kalendáře.

Odpovědi zasílejte na mailovou adresu webmafia@seznam.cz nejpozději do ukončení soutěže, tzn. do 15. srpna 2010 ve 23:59 hodin a do předmětu uveďte „Mafia 2 – soutěž“. Každý soutěžící může poslat pouze jeden mejl! Opozdilce nerespektujeme, berte proto na uvedený datum zřetel, prosím.

  • Otázka č. 1: Při jaké příležitosti, v jaké zemi a kdy byla oficiálně představena Mafie 2? (uveďte přesný datum a umístění události).
  • Otázka č. 2: Na dvůr jakého klubu musíte v misi Melouch původní Mafie zajet po bankovní loupeži? (uveďte název klubu a čtvrť, ve které se nachází).
  • Otázka č. 3: Tipněte si, kolik lidí navštíví náš web v pondělí 16. srpna 2010 – měřeno toplistem (soutěžící s nejbližším tipem, který správně zodpověděl zbývající otázky, vyhrává).

Nevěříte na zázraky a nechce se vám tipovat? Pak pro vás stále existuje možnost, hru si předobjednat. Připomínáme, že na všech třech platformách se tuzemským hráčům dostane kompletní lokalizace v českém jazyce. O investici se dle našeho názoru tedy rozhodně vyplatí zauvažovat.

Přejeme hodně štěstí!