Mafia 2 vyrobena, expedice do ČR co nevidět

Společnost Cenega Czech, která zajišťuje oficiální distribuci a lokalizaci Mafie 2 pro Českou republiku, vydala novou tiskovou zprávu. Tentokrát se netýká ničeho jiného než oznámení, že je hra zcela hotova a nyní probíhají poslední přípravy k expedici z Velké Británie. Tam totiž probíhala finalizace produktu. Kamiony nejdříve poputují do skladů Cenegy poblíž Prahy, odkud bude hra dále distribuována prodejcům. Vše jde podle plánu a neočekává se žádné zdržení oproti mezinárodnímu datu vydání. V pokračování novinky naleznete zmiňovanou tiskovou zprávu v původní podobě.

Tisková zpráva společnosti Cenega Czech 25/2010: Mafia II CZ je již vyrobena!

Společnost Cenega Czech s radostí oznamuje, že česká verze očekávané hry Mafia II je již vyrobena a nyní se připravuje k expedici do skladů v České republice. I když produkt vznikal v pobočce 2K Czech v Brně, hra předtím, než dorazí na pulty našich prodejen, urazí cestu téměř přes půl Evropy. Její výroba a kompletace totiž probíhá ve Velké Británii, odkud je následně posílána do centrálního skladu Cenegy Czech kousek od Prahy.

Pro tisíce fanoušků Mafie II tato informace znamená, že celoevropský termín vydání bude dodržen a česká verze hry se v obchodech objeví přesně 27. srpna! Vzhledem k obrovské poptávce po tomto titulu však zájemcům doporučujeme, aby si svoji kopii zajistili co nejdříve. Reálně totiž hrozí, že hra bude v brzké době vyprodaná, ačkoliv již několikrát došlo k navýšení počtu kusů.

Zdroj: Tiskové zprávy Cenegy Czech