Porovnání grafických detailů

Dnes se opravdu jen tak nazastavíme. Německý magazín GameStar přišel s velice zajímavým porovnáním grafických detailů Mafie 2 na různých sestavách a při různém nastavení. Za povšimnutí určitě stojí fakt, že mezi maximálními a středními detaily téměř není znatelný rozdíl (ostatně i při nastavené minimální detailnosti vypadá hra na dnešní poměry nadprůměrně :)). Nabídnuta vám je série vytípaných obrázků, přičemž u každého si v horním menu můžete vybrat, v jakém rozlišení a úrovni detailů ho chcete zobrazit. Já osobně toto považuji za jednu z nejpřínosnějších novinek poslední doby, která bezpečně ukazuje, že úroveň optimalizace hry vůbec nebude špatná.

Jako přídavek pro pánskou (a tedy jistě většinovou) část čtenářů přinesl německý magazín Computer Bild tento obrázek půvabné dívky, která se s největší pravděpodobností objevila na obalu jednoho z dobových čísel magazínu Playboy, což samozřejmě znamená, že se s ní setkáme i ve hře (za upozornění thx hsmods).

Update (15:22): Slovenský server Sector.sk zveřejnil také porovnání detailů u všech tří verzí (PC, Xbox 360 a PS3) Mafie II a zároveň porovnání s velkým rivalem GTA IV.

Zdroj: GameStar.de, Computer-Bild.de, Sector.sk, Twitter