Dojmy na Sector.sk, Mafia k digitální dvojce zdarma atd.

Pokud sledujete pravidelně náš Twitter, jistě vám neuniklo, že jsme dnes odcestovali do Prahy, přesněji do sídla Cenegy (thx moc ;), kde jsme měli možnost, zahrát si preview verzi Mafie II. Naše vyčerpávající dojmy vám přineseme již tuto sobotu a věřte, že jsou velmi pozitivní. Teď se ale vrhneme na to, co se dnes ohledně Mafie 2 událo, protože toho není málo.

Slovenský herní server Sector.sk vydal také své dojmy z hraní Mafie 2, v nichž se mimo jiné zaměřil na optimalizaci hry nebo na vysvětlení, jak je to vlastně s nastavením PhysX. Celý článek je velmi zajímavý a doporučujeme ho přečíst všem fanouškům. Neodpustili jsme si ovšem menší úryvek, který jistě potěší každého PC pařana:

DualCore 2 GHz s 9800 GTX zvládol najvyššie nastavenia pri 30 fps, len v minime scén klesal framerane nižšie, ale mesto išlo prakticky na plynulej tridsiatke, priam filmovo vyzerajúce prestrihové scény bežia na vyššom framerate. Navyše vďaka konzolám autori pekne zoptimalizovali streaming textúr, teda pamäť 1,5 – 2GB s prehľadom postačia. Možno ešte na pár miestach by sa mohlo odstrániť malé zatrhanie väčšinou pri tuneloch alebo mostoch, kde sa nahráva nová časť mesta, ale nie je to nič výrazné.

Tuzemský Eurogamer dále informoval, že 2K Games oznámili digitální Deluxe edici Mafie 2, která je ode dneška v předprodeji například na Steamu. Ti, kdo si ji předobjednají, si jako bonus budou moci okamžitě (tedy klidně hned teď!) stáhnout plnou verzi prvního dílu Mafie.

Mafia 2 na Steamu

Mimochodem, internetový obchod Xzone dnes po naléhání fanoušků potvrdil půlnoční prodej Mafie 2 (což byla popravdě jen otázka času :). Více informací můžeme očekávat již začátkem srpna.

Na závěr by vám nemělo uniknout sedm nových screenshotů, které se objevily na oficiálním webu. Obrázky najdete také v naší galerii.

Mafia 2 screens from preview Mafia 2 screens from preview Mafia 2 screens from preview Mafia 2 screens from preview

Mafia 2 screens from preview Mafia 2 screens from preview Mafia 2 screens from preview

Zdroj: naleznete v novince