Dan Vávra o sobě dává vědět (Update 2)

Daniel Vávra - oficiální webScénárista a Lead Designer Mafie 2, který držel v minulosti pod taktovkou nejúspěšnější českou hru Mafie a před časem opustil vývojářské studio 2K Czech (dříve IS), o sobě dává po delší době konečně vědět. V testovacím provozu totiž spustil svoji oficiální webovou prezentaci. Dočíst se zde můžeme o jeho životních zkušenostech, práci v 2K Czech, o tom, že nyní opravdu pracuje již jen na volné noze, přičemž s brněnským studiem zachovává velice úzké vazby.

Dovoleno je nám také zabrousit do osobnějších sfér, kde se dozvídáme, že Dan je velkým fanouškem paintballu a amatérským fotografem. Vidno tedy, že své zkušenosti z psaní obou dílů Mafie převádí na „bojiště“ i ve svém osobním životě, jinak se zatím nedozvíme nic moc zajímavého. Podle našich informací se má ovšem na webu brzy objevit bližší info o Danově odchodu z brněnského studia a Mafii / Mafii 2, proto zůstaňte ve střehu!

Update (04.06.10): Daniel Vávra má od dnešního dne také svůj účet na Twitteru.

Update 2 (07.06.10): Daniel Vávra dnešním dnem spustil také svoji oficiální stránku na Facebooku (za upozornění thx K!dd).

Zdroj: Danielvavra.com, Twitter