Příběh Frankieho Pottse začíná! (Update 2)

Prvně musím s absolutní upřímností říct, že jsem dnešní novinkou neskonale potěšen. Na oficiálním webu Mafie 2 se totiž objevila informace o tom, že dnešním dnem (respektive včerejškem podle amerického času) začíná příběh tajného agenta Frankieho Pottse. Kdo to je a co to pro nás znamená?

Pokud se řadíte mezi fanoušky hry, bezesporu si vzpomenete na historicky první uveřejněný trailer. Rozprava našich hrdinů v autě, jež brázdí silnice nočního Empire Bay: „Hej, co to tady smrdí? Eddie, ty ses poblil?“ „Ne, to musí být Frankie Potts.“ „Cože? Ten parchant ti nablil do auta?“ „Ne, je v kufru.“ Následuje známá scéna, kde zúčastněná trojice otevírá zavazadlový prostor auta, pravděpodobně se chystajíc nepohodlného parazita zakopat na nějakém odlehlém místě. Ale kdo to vlastně je ten Frankie Potts? Co nám udělal tak hrozného, že jsme se rozhodli zpečetit jeho osud?

Jak jsem již uvedl výše, Frankie Potts je agentem amerických tajných služeb, jehož úkolem bylo infiltrovat tři známé mafiánské rodiny města. Ač je zřejmé, že se na jeho totožnost s postupem času přišlo, během své pouti americkým podsvětím stihl nafotit, natočit a ukořistit spoustu zajímavého materiálu. Ten je nám, fanouškům, momentálně nabízen na oficiálních komunitních stránkách.

Po registraci na této stránce by se vám mělo dostávat exkluzivních materiálů, včetně screenshotů, in-game videí a životopisů rozličných postav ze hry. Současně by zde měla mít možnost změřit své síly v několika hrách s ostatními fanoušky, přičemž máte možnost vyhrát například herní konzoli Playstation 3, 60″ TV, 7.1 reproduktory nebo kopii Mafie 2 podepsanou vývojáři!

Tak neváhejte a registrujte se! Frankie Potts začíná odkrývat tajemství mafie už dnes! (Pozor, musí vám být více než 18 let).

Termíny miniher Franka Pottese:

Minihra 1: 19. května – 2. června

Minihra 2: 17. června – 1. července

Minihra 3: 14. července – 28. července

Minihra 4: 6. srpna – 13. srpna

Všechny minihry začínají ve 12:01 pacifického času (21:01 pražského času) prvního dne soutěže a končí v 11:59 pacifického času (20:59 pražského času) dne posledního.

Update (22:55): Pokoj Frankieho Pottse byl aktualizován, přibyl lísteček na stole pod zrcadlem a fotka zachycující překupníka zbraní Giuseppeho, která lze vyvolat v černé místnosti (za tip thx mafian007).

Update 2 (05.05.10, 18:05): Náš věrný návštěvník morrelo (děkujeme) pro vás přeložil všechny poznámky a dopisy, které se zatím objevily v pokoji Frankieho Pottse. Překlad není sice úplně dokonalý, ale pro porozumění myslím postačí:  první list, druhý list a třetí list.

Zdroj: Oficiální web